Lägenhet I Ryssland Omgjorda För Att Ta In Ljuset



När gamla lägenheter få om och renoverats, ett mål är vanligtvis att föra in mer naturligt ljus.

Denna lägenhet ligger i Perm, Ryssland och omkonstruktion processen var klar med Wallerstein. Ägaren begärde en serie av stora förändringar. Till exempel, den lägenhet som ursprungligen hade endast två fönster. Önskan var att få mer ljus inne i syfte att belysa sovrum, kök och vardagsrum och för att ge dem en luftig känsla. För att lösa detta problem, arkitekter skapat en serie av sektionerna av glas för att skilja de olika områdena. Glaset gör det möjligt för varje område för att tjäna som ett avgränsat utrymme och, på samma gång, det låter ljus passera genom och få in alla områden, även de utan fönster. Lätta, luftiga gardiner dölja glas-inneslutet rum, vilket visuellt separera det från resten av lägenheten men fortfarande bibehålla ett luftigt utseende hela. Vardagsrummet ligger i en liten hörnet och är möblerat med en bekväm L-formad soffa och en väggfast bokhylla med öppna cubbies för att visa olika objekt och dekorationer. Det mönstrade området matta introducerar en serie cool accent färger som används även i sovrummet.

Köket är nu direkt över från sovrummet

Det är en stor och öppen plats med glänsande vita skåp och en fristående bar med en inbyggd TV som kan ses från sovrummet, men också från de sociala områden. Den minimalism som finns i köket är också upprepade i hela lägenheten. Emellertid, eftersom det vita var valt här som den huvudsakliga färgen, enkelhet har en starkare påverkan. Det är också en kontrasterande glänsande svarta väggen i köket är konstruerad på samma sätt som den vita delen. Den har inbyggda apparater och dold förvaring och det balanserar ut inredning i en riktigt elegant. De matplats är i hörnet, som gränsar till köket. De vitkalkade väggar tegel erbjuder detta särskilt en mer välkomnande utseende, vilket gör att atmosfären ska vara mysiga och trevliga. Men den totala inredning är fortfarande moderna tack vare användningen av minimalistiska möbler och starka accentfärger. Naturliga material har använts vid ombyggnad i lägenheten. Golvet är blekt aska och en hel del väggar är täckta av tegel. Sovrummet får en att njuta av den värme och charm som erbjuds av tegel vägg. Sänggaveln är placerad mot ett galleri väggen inredda med svartvita inramade foton och bilder. Badrummet är inrett i marmor med dusch och en enkel design i hela hotellet. Väggarna målades vita för att förbättra rymd i rummet